NIEUWS

30 maart 2017
digitaal-reserveren

Digitaal reserveren

[…]
20 maart 2017

Culinaire zondagmiddag

[…]
10 maart 2017
egmonttasting-restaurant-a64_restaurant_tparksken

Egmonttasting: een feest voor de smaakpapillen

[…]

HET RESTAURANT

 
Chef Joris Van Audenhove en zijn vrouw Vanessa De Clercq geven aan lokale streek- en kraakverse seizoensproducten een moderne Franse toets bij elk gerecht in de warme en gezellige setting van restaurant ‘t Parksken.

De Vlaamse Ardennen vormen het schitterende decor voor deze culinaire ontdekkingen. De producenten en landbouwers uit de streek zorgen - door hun passie voor ingrediënten van onberispelijke kwaliteit - voor een eindeloze inspiratie bij het keukenteam.

Door de goede bereikbaarheid en de ijzersterke reputatie groeide dit traditionele estaminet sinds 1897 in 3 generaties uit tot de landelijke cottage met het beste van hedendaagse technieken en pure streekgebonden smaken vandaag.

HET RESTAURANT

Chef Joris Van Audenhove en zijn vrouw Vanessa De Clercq geven aan lokale streek- en kraakverse seizoensproducten een moderne Franse toets bij elk gerecht in de warme en gezellige setting van restaurant ‘t Parksken.

De Vlaamse Ardennen vormen het schitterende decor voor deze culinaire ontdekkingen. De producenten en landbouwers uit de streek zorgen - door hun passie voor ingrediënten van onberispelijke kwaliteit - voor een eindeloze inspiratie bij het keukenteam.

Door de goede bereikbaarheid en de ijzersterke reputatie groeide dit traditionele estaminet sinds 1897 in 3 generaties uit tot de landelijke cottage met het beste van hedendaagse technieken en pure streekgebonden smaken vandaag.