digitaal-reserveren
Digitaal reserveren
30 maart 2017
digitaal-reserveren
Digitaal reserveren
30 maart 2017

Egmonttasting: een feest voor de smaakpapillen

egmonttasting-restaurant-a64_restaurant_tparksken

Tussen de mis-en-place en de kookkunsten door groeide bij enkele Zottegemse restauranthouders het idee om de platgetreden paden te verlaten en samen iets te ondernemen buiten hun eigen restaurant om. ‘Egmonttasting’ werd geboren. Een foodevent dat de naam meekreeg van de bekendste inwoner van Zottegem en de Egmontstad verder op de culinaire kaart moet zetten.

 ‘Egmonttasting’ dat wordt verrassen en genieten van lokale- en Belgische streekproducten in combinatie met bieren van lokale brouwers en lekkere wijnen. Een dag waarbij de deelnemende restaurants samen koken, plezier maken en hun restaurants en de Egmontstad in de kijker zetten. Het vernieuwde marktplein wordt het toneel voor een grote verrassende culinaire ontdekkingstocht. Iedere bezoeker stelt zelf zijn eigen menu samen met bijpassende bieren en wijnen. Voor de gelegenheid roepen de organisatoren een nieuwe munteenheid in het leven: de ‘Egmontcoin’. Gezellige muziek, lokale DJ, fingerfood en partydrinks maken het geheel af. Een echte aanrader voor iedereen die houdt van de combinatie van lekker eten, een aangename ongedwongen sfeer in onze Egmontstad.

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
Lees meer