Menu 't Parksken
Vanessa, Joris en zijn team verwelkomen u van harte! In het weekend leggen we de kaart naast ons en de chef vertelt zijn culinair verhaal door u een 6 gangen menu te bereiden, licht verteerbaar waar eerlijke, streekgebonden & pure producten de noemer zijn.
De chef zet de toon met enkele hapjes.
1. BRETOENSE COQUILLE
Herfsttruffel | plancha
2. NOORSE KABELJAUW
vin Jaune/ groene asperge
3. KALFSZWEZERIK SIGNATURE DISH
Handgepelde garnaal | eekhoorntjesbrood
4. ONZE Balegemse Jenever 41° SORBET
OF FRUITSORBET
5. Hoofdgerecht keuze
FAZANT ‘Fine champagne”
Balegems witloof | trompette de la mort
OF
NOORSE KABELJAUW
Groene asperge | tomatenboter(+10 €)
6. Kaas EN dessert
KAAS
MUNSTER | gesmolten | gebakken brioche | frisse salade van peer & zuring (sppl. 12€)
DESSERT
MANADARIJN ‘suzette’ gevolgd door
ICED COFFEE met gezouten karamel
PRIJS Menu Parksken ‘ De Beleving’
Menu : € 125
+ 50 euro voor aangepaste wijnen tot en met de kaas
BOB- formule: 38 € tot en met de kaas
VERKORT MENU (zonder coquille): 110 € (niet op zaterdagavond en zondagmiddag)
+40 euro voor de aangepaste wijn tot aan de kaas
BOB-formule: 29 € tot en met de kaas


- Insert your content here
