Menu 't Parksken
Vanessa, Joris en zijn team verwelkomen u van harte! In het weekend leggen we de kaart naast ons en de chef vertelt zijn culinair verhaal door u een 6 gangen menu te bereiden, licht verteerbaar waar eerlijke, streekgebonden & pure producten de noemer zijn.
De chef zet de toon met enkele hapjes.
1. WIT- BLAUW
crudo/ wintertruffel/ pepersla
2. SURF & TURF
Won-ton | Iberico traag gegaard & gebrande kreeft | Oosterse jus
3. PIETERMAN (baars)
Knolselder | kokkels | hazelnoot
4. ONZE Balegemse Jenever 41° SORBET
OF FRUITSORBET
5. Hoofdgerecht keuze
KALF FILET PUR
knolgroentjes | roscoff-aardappelgratin| Balsamico
OF
KALFSZWEZERIK (spp 15€)
Signature dish | kalfsjus | krokant gebakken
6. 2 kleine desserts EN | OF Kaasplank
DESSERT
– Fris | limoen | mascarpone
– Rijker | chocolade ‘ Jivara’ | Ijsje biscotti | framboos
KAASPLANK sppl. 12€
PRIJS Menu Parksken:
Menu : € 85
(+40 euro voor aangepaste wijnen tot en met het dessert )
- Insert your content here