Menu 't Parksken
Vanessa, Joris en zijn team verwelkomen u van harte! In het weekend leggen we de kaart naast ons en de chef vertelt zijn culinair verhaal door u een 6 gangen menu te bereiden, licht verteerbaar waar eerlijke, streekgebonden & pure producten de noemer zijn.
De chef zet de toon met enkele hapjes.
1. NOORDZEE KREEFT
2 bereidingen
2. HOPSCHUETEN UIT POPERINGE
handgepelde Noordzee garnalen | gepotheerd hoeve-eitje | Mousseline
3. JONGE TARBOT
natuurlijk gepocheerd | yuzu | Royal Belgian Caviaar
4. ONZE Balegemse Jenever 41° SORBET
OF FRUITSORBET
5. Hoofdgerecht keuze
GOUDEN HAANTJE
Gepofte spitskool | oosters gelakt | zachte chili
OF
SKREI
gratin van jonge spinazie | zure room
OF
KALF ZWEZERIK (SIGNATURE)
krokant gebakken (+12 €)
6. 2 kleine desserts EN | OF Kaas
DESSERT
– Fris | ananas | sorbet | kokos
– Rijker | BABA| onze vanille-ijs | gezouten Caramel
KAASPLANK of KAASBEREIDING sppl. 12€
PRIJS Menu Parksken:
Menu zonder hoppe : € 80
(+40 euro voor aangepaste wijnen tot en met het dessert)
Menu met hoppe : € 95
(+45 euro voor aangepaste wijnen tot en met het dessert)


- Insert your content here