Menu 't Parksken
Vanessa, Joris en zijn team verwelkomen u van harte! De chef vertelt zijn culinair verhaal door u een 6 gangen menu te bereiden licht verteerbaar waar eerlijke, streekgebonden & pure producten de noemer zijn.
De chef zet de toon met enkele hapjes.
1. WAGYU
2 bereidingen | gemarineerd & gelakt
2. LANGOUSTINES
2 bereidingen | crudo & gebrand
3. NOORDZEE TARBOT
gepofte knolselder | mousseline | butternut
4. Huisbereide sorbet van Balegemse Jenever 41°
OF VAN RODE APPELTJES
5. Hoofdgerecht keuze
KALFSFILET PUR ‘HOLSTEIN’
Balegems grondwitloof | structuren van bloemkool | licht-romig
OF
KALFSZWEZERIK (spp 8€)
Signature dish | Jonge spinazie | kalfsjus
6. 2 kleine desserts EN | OF Kaasplank
DESSERT
– Fris | passievrucht | mango
– Rijker | onze romige -vanille-ijs | chocolade ‘Madagascar’ | koffie
KAASPLANK
Samengesteld door Zottegemse kaashuis ‘Zot van kaas’ | sppl. 11€
eigen gemaakte confituur | 2 soorten geroosterd brood
PRIJS Menu Parksken: 2 formules
Menu volledig van nr. 1-6: € 85
(+40 euro voor aangepaste wijnen )
Menu zonder 2 langoustines: € 75
(+35 euro voor aangepaste wijnen)


- Insert your content here