Menu 't Parksken
Vanessa, Joris en zijn team verwelkomen u van harte! In het weekend leggen we de kaart naast ons en de chef vertelt zijn culinair verhaal door u een 6 gangen menu te bereiden, licht verteerbaar waar eerlijke, streekgebonden & pure producten de noemer zijn.
De chef zet de toon met enkele hapjes.
1. FRANSE GELE BOERENTOMAAT
spitskool | Gebakken foie d’oie | mirin
2. LANGOUSTINES GUILVINEC
2 bereidingen | warm en koud
3. TONGSCHAR
gebakken | mousseline van gebrande boter | groene asperge | avruga
4. ONZE Balegemse Jenever 41° SORBET
OF FRUITSORBET
5. Hoofdgerecht keuze
KALF RIB EYE
Salie | pepersla | gnocchi
OF
KALFSZWEZERIK (spp 12€)
Signature dish | kalfsjus | krokant gebakken
6. 2 kleine desserts EN | OF Kaasplank
DESSERT
– Fris | aardbei | onze vanille-ijs
– Rijker | kers | chocolade
KAASPLANK sppl. 12€
PRIJS Menu Parksken:
Menu : € 90
(+40 euro voor aangepaste wijnen tot en met het dessert )
![Restaurant-Parksken-Balegem-Het-restaurant Restaurant Parksken Balegem Het Restaurant](https://www.parksken.be/wp-content/uploads/2021/09/Restaurant-Parksken-Balegem-Het-restaurant.jpg)
![Restaruant-Parksken-Balegem-restaurant-Glazen](https://www.parksken.be/wp-content/uploads/2021/09/Restaruant-Parksken-Balegem-restaurant-Glazen.jpg)
- Insert your content here