Menu 't Parksken
Vanessa, Joris en zijn team verwelkomen u van harte! In het weekend leggen we de kaart naast ons en de chef vertelt zijn culinair verhaal door u een 6 gangen menu te bereiden, licht verteerbaar waar eerlijke, streekgebonden & pure producten de noemer zijn.
De chef zet de toon met enkele hapjes.
1. OOSTERSCHELDE PALING
gerookt | kalf ‘crudo’ | leche de tigre
2. IBERICO HAM & CHORIZO
melanzane | franse boerentomaat | rucola
3. 2 x NOORDZEEKRAB
- fris | kropsla | grapefruit | radijs
- koolrabi | lamsoor | zeekraal | jus van de karkas
4. ONZE Balegemse Jenever 41° SORBET
OF FRUITSORBET
5. Hoofdgerecht keuze
HOLSTEIN FILET PUR
- Tuinboon | dooierzwam | frietjes ’triple fried’
- Rosinni | gebakken ganzenlever (sppl +15€)
OF
KALFSZWEZERIK (spp 12€)
Signature dish | kalfsjus | krokant gebakken
OF
NOORSE KABELJAUW
Jonge spinazie | handgepelde garnalen | gerookte boter
6. 2 kleine desserts EN | OF Kaasplank
DESSERT
– Fris | blauwe bes | Griekse yoghurt
– Rijker | ijs van miso | chocolade
KAASPLANK of KAASBEREIDING sppl. 12€
PRIJS Menu Parksken:
Menu : € 90
(+45 euro voor aangepaste wijnen tot en met het dessert )
- Insert your content here