Menu 't Parksken
Vanessa, Joris en zijn team verwelkomen u van harte! In het weekend leggen we de kaart naast ons en de chef vertelt zijn culinair verhaal door u een 6 gangen menu te bereiden, licht verteerbaar waar eerlijke, streekgebonden & pure producten de noemer zijn.
De chef zet de toon met enkele hapjes.
1. WAGYU
Crudo | Irish Mor | zure room
2. MELANZANE
ZUIDERS | Zoals de chef hem het liefste eet!
3. *** KREEFT
2 bereidingen | Nieuw seizoen van de kreeftjes
4. ONZE Balegemse Jenever 41° SORBET
OF FRUITSORBET
5. Hoofdgerecht keuze
BRASVAR
Mechelse asperge | morilles
OF
ZEEBAARS
primavera van tomaat en courgette
OF
KALF ZWEZERIK (SIGNATURE)
krokant gebakken (+12 €)
6. 2 kleine desserts EN | OF Kaas
DESSERT
– Fris | aardbei | rabarber | Griekse yoghurt
– Rijker | BABA| onze vanille-ijs | gezouten Caramel
KAASPLANK of KAASBEREIDING sppl. 12€
PRIJS Menu Parksken:
Menu zonder ***langoustine : € 85
(+40 euro voor aangepaste wijnen tot en met het dessert)
Menu met ***langoustines: € 110
(+45 euro voor aangepaste wijnen tot en met het dessert)


- Insert your content here