Menu 't Parksken
Vanessa, Joris en zijn team verwelkomen u van harte! De chef vertelt zijn culinair verhaal door u een 6 gangen menu te bereiden licht verteerbaar waar eerlijke, streekgebonden & pure producten de noemer zijn.
De chef zet de toon met enkele hapjes.
1. Rubia Galega
onglet | handgesneden tartare | kimchi | kropsla
2. Baby-kreeft (nieuw seizoen)
losgemaakt | 3 bereidingen
3. Zeebaars met de lijn gevangen
Gebakken | artisjok| gekonfijte tomaat| botermelk | zuing
4. Huisbereide sorbet van Balegemse Jenever 41°
OF VAN RODE APPELTJES
5. Hoofdgerecht keuze
KALF LIMOUSIN
Witte Mechelse asperges AAA| salie | groene peper | girolles
OF
KALFSZWEZERIK
krokant gebakken | signature dish! sppl. 10 euro
6. 2 kleine desserts EN | OF Kaasplank
DESSERT
– Fris | framboos | aardbei | mille-feuille
– Rijker | onze romige -vanille-ijs | chocolade ‘Madagascar’
KAASPLANK
Samengesteld door Zottegemse kaashuis ‘Zot van kaas’ | sppl. 11€
eigen gemaakte confituur | 2 soorten geroosterd brood
PRIJS Menu Parksken: 3 formules
Menu volledig van nr. 1-6: €75
(+40 euro voor aangepaste wijnen )
Menu zonder de baby-kreeft: €65
(+35 euro voor aangepaste wijnen)
Menu vanaf de zeebaars. 3-6: €57
(+28 euro voor aangepaste wijnen)
Kortste versie niet verkrijgbaar op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag


- Insert your content here