Menu 't Parksken
Vanessa, Joris en zijn team verwelkomen u van harte! De chef vertelt zijn culinair verhaal door u een 6 gangen menu te bereiden licht verteerbaar waar eerlijke, streekgebonden & pure producten de noemer zijn.
De chef zet de toon met enkele hapjes.
1. CŒUR DE BŒUF TOMAAT
gebrande Noordzee makreel ‘Lisette’ | curry | ruccola
2. OOSTERSCHELDE KREEFT
Volledig losgemaakt | zilte groentjes | daslook | M’Hamsa
3. NOORSE WITTE HEILBOTFILET
56° | Lava’s | radijs | zwarte peper
4. ONZE Balegemse Jenever 41° SORBET
OF VAN RODE APPELTJES
5. Hoofdgerecht keuze
KALF ‘ ZESRIB’ UIT LOZERE
op been gebakken | dragon | Mechelse witte asperges | morilles
OF
KALFSZWEZERIK (spp 15€)
Signature dish | snijboon | kalfsjus
6. 2 kleine desserts EN | OF Kaasplank
DESSERT
– Fris | Gariguette aardbei | gekonfijte rabarber
– Rijker | Dame blanche 2.0 met onze romige -vanille-ijs
KAASPLANK
Samengesteld door Zottegemse kaashuis ‘Zot van kaas’ | eigen gemaakte confituur | 2 soorten geroosterd brood sppl. 10€
PRIJS Menu Parksken: 2 formules
Menu volledig van nr. 1-6: € 85
(+40 euro voor aangepaste wijnen )
Menu zonder OOSTERSCHELDE KREEFT: € 75
(+35 euro voor aangepaste wijnen)


- Insert your content here