Menu 't Parksken
Vanessa, Joris en zijn team verwelkomen u van harte! In het weekend leggen we de kaart naast ons en de chef vertelt zijn culinair verhaal door u een 6 gangen menu te bereiden, licht verteerbaar waar eerlijke, streekgebonden & pure producten de noemer zijn.
De chef zet de toon met enkele hapjes.
1. COQUILLES
2 bereidingen | fris en gegrild
2. HOEVE-EITJE 63°& HERFSTTRUFFEL
knolselderij | verse truffel | Pata negra
3. NOORSE KABELJAUW
3x Prei | gepocheerd | mousseline vin jaune
4. ONZE Balegemse Jenever 41° SORBET
OF FRUITSORBET
5. Hoofdgerecht keuze
FAZANT
Op karkas gebakken | Balegems witloof | Fine champagne
OF
KALFSZWEZERIK (spp 15€)
Signature dish | kalfsjus | krokant gebakken
6. 2 kleine desserts EN | OF Kaasplank
DESSERT
– Fris | limoen | mascarpone
– Rijker | chocolade ‘ Jivara’ | Ijsje biscotti | framboos
KAASPLANK
kaasbereiding ‘Vacherin Mont D’Or’ sppl. 12€
PRIJS Menu Parksken: 2 formules
Menu : € 85
(+40 euro voor aangepaste wijnen tot en met het dessert )


- Insert your content here